Velikonoční sranda turnaj byl záležitostí všech

Opět zdravíme přátele bowlingové hry. V předvelikonoční pátek, 15.4. se na naší herně odehrál Velikonoční sranda turnaj. A že té srandy byla spousta.

Na úvod se určily dvojice, ve kterých se bude hrát, a pak to začalo. Hrálo se na pět kol a každé kolo mělo jiný systém. První kolo hrál každý ze dvojice na svém řádku a počítal se jejich průměr. Tady se nám mezi 2. a 5. místem seřadily dvojice vždy o jeden bod. Hned další kolo bylo snad nejúžasnější z celého dne.

Jmenovalo se Kolotoč. To znamenalo, že jeden z dvojice zůstává a druhý se přesouvá k jinému hráči. Buď házel první, nebo druhý, nebo vůbec. To se odvíjelo  podle předchozího framu. Někteří jsme se prohýbali tak, že jsme ani hrát skoro nemohli. Po tomto vyčerpávajícím kole (co se smíchu týče) následovala Low game.

 Opět hrál každý hráč z dvojice na svém řádku. Asi si říkáte jak se to dá počítat do turnaje? Organizátor to vymyslel skvěle a sice 300 mínus součet obou hráčů. Mazané. Tady bychom rádi vyzvedl výkon manželů Janásových, kteří dohromady nahráli jen 173 bodů a ještě více dvojice Tom Laciga – Jiří Čermák st. Ti hodili dokonce jen 166.

Následovala odpočinková Sedmička. Tedy 7 shozených kuželek = STRIKE. Opět dvojice na jednom řádku, a ačkoliv by se to mohlo zdát jednoduché, padla pouze jedna třístovka v podání Vančíkových.

 Poslední hra se konala klasicky dvojice na řádku. Tady nejlépe zahrál Luba Matera s Danem Handlem – 184. Jak jsem psal v názvu byla to skutečně záležitost všech přesto alespoň první tři místa: 1. Luba Matera – Dan Handl 2. Janásovi a 3. Tom Laciga – Jirka Čermák st. Jak dopadl zbytek startovního pole se můžete podívat ve výsledcích.

Následující turnaj bude v sobotu 23.4. a bude to opět Dante open  tedy devítkový turnaj.

Výsledky

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.