„Roll-off“ turnaj Holešovských dvojic vyhráli Janásovi

V sobotu 26.3.2022 se v Bowling Clubu Holešově konal další turnaj a tentokrát se jednalo o turnaj dvojic. A stejně jako minule jsme měli naplněnou kapacitu, tedy 12 párů. Systém soutěže byl šest her na součet skóre a z této základní části postupovalo osm dvojic do čtvrtfinále. Dvojice na 9. – 12. místě si zahrály o umístění. Poté se hrálo klasické play-off, a o drama nebyla nouze. Hrálo se totiž na dva hrané zápasy, a pokud souboj skončil, 1:1 hrálo se roll-off. A že jich bylo.

základní části se nám pořadí neustále přelévalo. Jednou dvojice hodila 130, podruhé skoro 200. Do play off se po základní části nekvalifikovali manželé Šípkovi, Michal Cenek s Radkem Stokláskem, Lukáš Kohout a Lukáš Řihák a Ondřej Trojek a Vendula Onderková.

No a ve čtvrtfinále to začalo. Tři ze čtyř soubojů skončily remízou a následovalo roll-off. A snad ani finále nějakého mistráku nemá lepší atmosféru. Ticho před každým hodem střídal hlasitý potlesk.

Do semifinále postoupili dvojice Petr Roubalík a Dominik Pelán, manželé Janásovi, manželé Orságovi a Radek Šťasta s Honzou Šípkem. Následující dva souboje semifinále opět rozhodoval roll–off. Těmi lepšími byli Janásovi a Orságovi, kteří si to rozdali o vítězství a Petrova a Radkova dvojice hrála o třetí místo.

Zápas o 3. místo měl vcelku jasný výsledek, ale boj o 1. místo skončil naprosto nečekanou remízou. Tedy další dramatické roll-off. Konečné pořadí na prvních čtyřech místech je tedy následující: 1. Janásovi 2. Orságovi 3. Radek Šťasta – Honza Šípek 4. Petr Roubalík – Dominik Pelán.

Na závěr je třeba říct, že atmosféra byla opět vynikající. Další turnaj se uskuteční 23.4.2022 a bude to znovu Dante Open, tedy devítkový turnaj. Přihlásit se můžete na OBSAZOVAČCE již nyní, stačí kliknout ZDE.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.